Husk å melde deg på til Smidig 2010

Smidig 2010: Norges største smidige konferanse

Har du fått med deg at Smidig 2010 arrangeres 16.-17. November på Radisson BLU, Holberg plass i Oslo? Konferansen har åpnet for foredrag. Early bird prisen på billetter varer KUN TIL TORSDAG, så det gjelder å bestemme seg fort!

Opplev vårt unike format, med over 70 lyntaler og 100 diskusjonsgrupper! Smidigkonferansen er den årlige nasjonale hendelsen som samler mennesker fra alle typer roller i IT-bransjen; prosjektledere, produkteiere, utviklere, bedriftsledere og testere og flere.

About Johannes Brodwall

Johannes is Principal Software Engineer in SopraSteria. In his spare time he likes to coach teams and developers on better coding, collaboration, planning and product understanding.
This entry was posted in Extreme Programming, Non-technical, Norsk. Bookmark the permalink.

Comments are closed.